Jornades d'Economia i Paisatge

Els pescadors lluiten per portar turistes a les barques

Capitania Marítima impedeix l'embarcament de visitants en els vaixells de pesca

 14:12  

EMPORDA.INFO Els pescadors gironins veuen en el turisme sostenible una oportunitat per incrementar els seus ingressos en temps de crisi i, al mateix temps, donar a conèixer millor el seu ofici. Fins ara, les proves pilot que s'han dut a terme han estat positives però Capitania Marítima impedeix que les barques professionals de pesca acullin turistes mentre surten a feinejar.

Aquesta mateixa setmana, segons ha anunciat el patró major de les confraries gironines, Antoni Abad, hi haurà una reunió a Barcelona per a intentar desencallar el tema.

Aquest és un dels assumptes destacats que es van tractar dissabte, a l'espai Emporda Info Natura de l'Estartit, durant una de les sessions de les jornades l'Empordà, el paisatge com a actiu econòmic, convocada per l'Institut d'Estudis Empordanesos, Via Pirena i el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ.

Científics i pescadors estan d'acord en demanar una regulació més clara i precisa dels usos de la mar a les administracions que en tenen les competències.

Trobareu més informació sobre el debat a l'edició de paper del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ.

Canal de sorteigs

sorteigs de la loteria i la travessa

Loteries i apostes

Consulta els resultats dels principals sorteigs de la loteria i la travessa.

Font:

 

CONEIX ELS AVANTATGES DEL CLUB DEL SUBSCRIPTOR

Temps a les platges de l'Empordà

Temps a les platges de L'Empordà

Vols anar a la platja?

Bandera vermella, groga, verda... Consulta el temps de les platges de l'Empordà: Portbou, Colera, Port de la Selva, Llançà, Cadaqués, Roses, Empuriabrava, Sant Pere Pescador i L'Escala

 
Enllaços recomanats: Premis cinema