L'Escala

L´Escala renova una setantena de plaques de carrers

S'han substituit o col·locaat una setantena de plaques eins del pla de senyalització

 15:36  
S´han substituit o col·locaat una setantena de plaques eins del pla de senyalització
S´han substituit o col·locaat una setantena de plaques eins del pla de senyalització Ajuntament de l'Escala
 MULTIMÈDIA

EMPORDA.INFO En els darrers dies, els treballadors de la brigada municipal d'obres estan procedint a substituir o col·locar una setantena de plaques de carrers que s'havien malmès o que no existien.

Aquests treballs formen part del pla de millora de la senyalització que s'ha anat aplicant en els darrers anys, en funció de la disponibilitat pressupostària. En aquest sentit, el mes de gener ja es van substituir una seixantena de plaques més (a la foto).

En aquesta ocasió, s'està treballant en diversos punts de la zona de Riells, al sector del Riuet i en algunes de les artèries principals.

L'objectiu és anar fent aquestes tasques de millora en noves tongades, en funció de les necessitats, les peticions ciutadanes i la disponibilitat de partida econòmica.

Les noves plaques són metàl·liques, cosa que representa un estalvi important respecte les antigues plaques ceràmiques, més cares i de manteniment i substitució més difícil.

Canal de sorteigs

sorteigs de la loteria i la travessa

Loteries i apostes

Consulta els resultats dels principals sorteigs de la loteria i la travessa.

Font:

 

CONEIX ELS AVANTATGES DEL CLUB DEL SUBSCRIPTOR

Temps a les platges de l'Empordà

Temps a les platges de L'Empordà

Vols anar a la platja?

Bandera vermella, groga, verda... Consulta el temps de les platges de l'Empordà: Portbou, Colera, Port de la Selva, Llançà, Cadaqués, Roses, Empuriabrava, Sant Pere Pescador i L'Escala

 
Enllaços recomanats: Premis cinema