L'alcalde de Roses, Carles Pàramo, ha decidit aturar l'expedient del projecte de l'exalcalde, Joan Bataller, per construir un càmping a tocar la zona industrial. Pàramo al·lega que necessita estudiar diverses qüestions, sobretot per assegurar-se que com amb la zona industrial anul·lada pel Tribunal Suprem per situar-se en un connector biològic, no hi hagi problemes. La regidora i exalcaldessa del PSC, Magda Casamitjana, en el ple d'ahir on se'n va donar compte el va acusar de bloquejar la inciativa, va assegurar que s'han passat tots els tràmits i que "ara el que toca és passar-ho a qui té la competència, a Urbanisme".

Pàramo va argumentar diverses raons. Va explicar que es contempla haver de pagar 198.000 euros a l'ACA per la utilització de la xarxa d'aigua, uns diners que creu que haurien de ser per Roses. Un altra motiu exposat es relaciona amb la zona industrial anulada per una sentència judicial. "Vull saber fins a quin punt l'Ajuntament assumeix responsabilitats", va dir, si es construeix un càmping i algun dia es considera que també se situa sobre un connector biològic. Casamitjana es va mostrar indignada. Va demanar que "no posem pals a les rodes després de quatre anys i tots els permisos" i va remarcar que "l'Ajuntament ja ha fet tot el que li tocava".

La polèmica taula del ple

En el ple es va donar compte també de la contractació "ratllant la il.legalitat", segons Pàramo, a l'empresa de serveis Rosersa de la compra de la taula i equips de la sala de plens per 95.000 euros. Tal com va avançar Diari de Girona, l'interventor certifica que la contractació no va ser correcta perquè Rosersa no pot encarregar-se d'aquest tipus de feines. Casamitjana va dir que que desconeixia que l'empresa no ho podia fer, va retreure donar publicitat al tema i va recordar a Pàramo contractatacions suposadament irregulars en els seus governs. Ambdues qüestions es van debatre en una tensa sessió marcada per l'enfrontament entre Casamitjana i Pàramo, que va treure en diverses ocasions la paraula a la regidora.