Castelló d'Empúries va celebrar ahir una reunió a la sala gòtica de l'Ajuntament per continuar treballant en el control de les colònies de gats del municipi. La trobada amb els integrants de la taula va servir per organitzar les poblacions existents i designar el control que s'ha de fer sobre aquestes.

La regidora de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat, Montse Escutia, ha explicat que "és important continuar amb la política de control dels animals que romanen als nostres carrers". En aquest sentit, remarca que la feina feta fins al moment d'esterilització i supervisió no hauria servit de res si no es continua el control.

Castelló d'Empúries compta amb una Taula d'Animals de Companyia. Es tracta d'un òrgan constituït pels agents implicats en l'atenció dels gats al carrer. La iniciativa de constituir la taula rep el suport d'Animalons Pet Shop, Anipar Pet Shop i Gos, Animal net, Comerç Castelló, Clínica veterinària Doctor Gomis i l'Ajuntament. Amb les reunions s'estableixen les pautes dels posteriors controls.