CiU ha aconseguit tenir candidat a 64 dels 68 municipis de l'Alt Empordà, una fita que no s'havia aconseguit mai. El Far, Cantallops, Vilamacolum i Sant Pere Pescador són les úniques poblacions on no n'hi ha. El president comarcal de CDC, Pere Vila, va encoratjar "amb els vuit dies hem de treballar entre tots per aconseguir-ho".

Pedret, Rabós, Boadella, Fortià o Vila-sacra són poblacions on CiU aconsegueix llista, a la darrera, amb Carme Barceló, que torna a les files convergents. Durant l'acte de presentació al Pa Volador de Figueres es van acomiadar candidats que no repeteixen, alguns amb molts anys al govern, com Jordi Cabezas (La Jonquera), Jaume Coderch (Espolla), o Genís Pinart (Port de la Selva). També pleguen Pepi Comalada (Vilafant) i Joan Losilla (Garriguella).

En aquest darrer municipi és candidat Carles Suàrez, ara alcalde del PSC, que va substituir Losilla quan va dimitir després de 8 mesos al govern en minoria. Vila va demanar que s'acabin de tancar les llistes per poder-les presentar a temps. Una de les que queden pendents és Roses, on CDC i Unió encara estan en negociacions, tot i que el candidat serà finalment Carles Pàramo.