El proper dilluns 11 d´abril la companyia Repsol Butano SA, posarà en funcionament el servei de subministrament i distribució de gas propà canalitzat a la urbanització del Mas Boscà de Roses.

La implantació d´aquesta nova xarxa de serveis s´ha realitzat paral·lelament a les obres d´urbanització realitzades recentment en aquesta àrea residencial de Roses, en base al conveni signat entre la companyia i l´Ajuntament, a partir del qual es van ampliar les escomeses previstes en el projecte d´urbanització inicial per tal de possibilitar la instal•lació d´aquesta xarxa de gas.

A més de la instal•lació de la canalització necessària, de 6.570 metres de longitud, la companyia ha construït una estació d´emmagatzematge amb dos dipòsits soterrats i les instal·lacions auxiliars per al seu subministrament.

Un cop finalitzades les obres, i després que la companyia hagi rebut l´autorització administrativa de la Generalitat per poder realitzar aquesta distribució, Repsol Butano posarà en marxa el nou servei de gasificació al Mas Boscà a partir del proper dilluns, 11 d´abril.