La rehabilitació de l'Antic Escorxador per a la seva conversió en el futur Centre de Promoció i comercialització de productes alimentaris tradicionals de les terres de l'Empordà ha avançat de forma notable aquesta setmana.

Ahir, l'alcalde signava un decret per aprovar de forma definitiva l'adjudicació de la redacció del projecte de rehabilitació i ampliació de l'Antic Escorxador a l'empresa Abad Altabàs Álvaro Raventós Arquitectes amb un pressupost de 63.220 euros.

Aquest pas, considerat per Vila "com un pas més per concretar, a l'Empordà, un gran aparador que expliqui el seu relat i que promocioni els seus productes", es completarà en ple ordinari de juny que se celebra aquesta tarda. I és que en el punt nº3 de l'ordre del dia es ratificarà un decret on es demana una subvenció de 942.367 euros a la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. Diners que han de servir per executar la primera fase de les obres de rehabilitació de l'Escorxador, afectant una superfície de 1.190, 40 m2.