Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys que va ser delatat per un veí a qui li va confessar que havia robat 25 ordinadors portàtils d'un institut de Sant Celoni (Vallès Oriental), amb l'escut de la Generalitat gravat i valorats en uns 9.500 euros.

Segons Mossos, el detingut, veí de Sant Celoni i que ha quedat en llibertat en espera de ser citat pel jutge, ha tornat ja 16 ordinadors portàtils que havia amagat després del robatori en un garatge que no era de la seva propietat.

Després del robatori, comès la matinada del 12 de juny passat, els Mossos van rebre l'avís d'un veí que va delatar el suposat autor, en revelar als agents que el jove li havia confessat la seva participació en el robatori i li havia ofert dos ordinadors portàtils sostrets, amb l'escut de la Generalitat.

A partir d'aquesta informació, els Mossos van dur a terme una investigació sobre el sospitós, que va ser detingut en els voltants de casa seva en possessió de dos dels ordinadors sostrets. Així, ja s'han recuperat divuit dels ordinadors.