El titular del jutjat d'instrucció número 22 de Barcelona ha deixat en llibertat els dos joves detinguts arran d'una denúncia per violació d'una menor a la sala Razzmatazz de Barcelona, ??atès que tant la família de la noia com la Fiscalia han desistit de exercir accions penals.

El jutge ha decidit deixar en llibertat els dos investigats, la detenció dels quals es va prorrogar ahir, després que la menor hagi comparegut avui als jutjats de Barcelona per sotmetre's a una exploració en relació amb la denúncia de violació que va presentar, segons han informat fonts jurídiques.

Tant la Fiscalia com la família de la noia, als qui correspondria exercir accions legals en nom d'ella ja que es tracta d'una menor d'edat, han decidit no seguir endavant amb la denúncia als jutjats, de manera que el cas ha quedat tancat.

La menor, que té problemes psicològics, va denunciar davant els Mossos d'Esquadra haver estat agredida sexualment per tres homes la matinada de divendres passat en un reservat privat de la sala Razzmatazz de Barcelona al qual havia accedit en companyia d'una altra jove.

Els Mossos d'Esquadra van identificar a tres persones en relació amb la denúncia i els van retenir el passaport, tot i que dos d'ells, de nacionalitat nord-americana, van tramitar una còpia del mateix i van tractar de tornar al seu país el passat dilluns.

La policia catalana els va detenir a l'aeroport del Prat de Llobregat (Barcelona), quan es disposaven a entrar a l'avió rumb a Nova York, i ahir van passar a disposició del jutge de guàrdia, que va acordar prorrogar la seva detenció a l'espera de practicar noves diligències, entre elles l'exploració de la menor.