L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l'exconsellera de Treball Dolors Bassa han criticat avui la falta de paritat en el Govern de Quim Torra quan aquest els ha visitat a la presó d'Alcalá-Meco (Madrid), si bé li han agraït la seva visita.

Torra, que avui està visitant els presos independentistes a les tres presons madrilenyes on estan tancats, ha indicat sobre la trobada amb Forcadell i Bassa que es tracta d'unes dones "extraordinàries i valentes que ens han transmès tot el seu coratge".

El president català ha explicat que Forcadell i Bassa li han dit que aguantaran "si el poble català aguanta" i que "se senten com a ostatges de la justícia".

Les dues preses independentistes han agraït posteriorment, a través d'un mateix comentari a Twitter, la visita del president Quim Torra i que "un dels seus primers actes hagi estat visitar-nos a la presó d'Alcalá-Meco".

Adverteixen, no obstant això, que "li hem manifestat que ens hauria agradat un govern paritari" ja que l'Executiu decidit per Torra està integrat per deu homes i només tres dones.