La fiscalia alemanya ha interrogat avui a Berlín l'expresident de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont, en el marc del procés d'extradició que se segueix en contra seu.

"Ha estat un interrogatori habitual en què s'ha donat l'oportunitat al senyor Puigdemont de presentar la seva versió sobre alguns fets", ha dit a Efe la fiscal Wiebbke Höffelner.

"No s'ha tractat de cap trobada especial ni de res que apunti a una decisió sinó que és part del procés en curs", ha afegit la fiscal.

Puigdemont és a Berlín en llibertat amb fiança i pendent de la sol·licitud d'extradició presentada per la justícia espanyola.

En una decisió prèvia l'Audiència Territorial de Schleswig-Holstein (nord d'Alemanya), que té el cas al seu càrrec, va desestimar la possibilitat d'extradir-lo pel càrrec de rebel·lió i va sol·licitar més informació sobre l'acusació de malversació de fons.

Actualment, l'audiència està pendent que la fiscalia presenti una nova petició amb base en les informacions rebudes de la justícia espanyola.

Això no obstant, segons Hoffelner, la presentació d'un nou escrit per part de la fiscalia requerirà encara diversos dies i és improbable que arribi a fer-se en el curs d'aquesta setmana.