La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha recorregut la resolució del jutge Diego de Egea en què va deixar en llibertat una activista dels Comitès de Defensa de la República (CDR) en contra del criteri del ministeri públic, que va demanar presó per a ella pels delictes de terrorisme i rebel·lió.

Fonts fiscals han informat del recurs d'apel·lació que s'ha interposat davant la Sala penal de l'Audiència Nacional, amb la intenció que revoqui la decisió del magistrat i "es decreti la presó preventiva incondicional de la investigada o subsidiàriament la imposició d'una llibertat o presó amb fiança".

En el seu recurs, el ministeri públic sol·licita que es mantingui la imputació de Tamara C.G. per un delicte de terrorisme i/o de rebel·lió, delictes que justificarien la competència de l'Audiència Nacional en la investigació dels fets.

En contra del criteri de la Fiscalia, el jutge De Egea va considerar que l'actuació de l'activista en els sabotatges de Setmana Santa eren constitutius d'un delicte de desordres públics i la va posar en llibertat amb mesures cautelars el passat 12 d'abril.