Els Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat van trobar els dos cadàvers dels ocupants d'un cotxe que va quedar sepultat dilluns per un despreniment de terra a Castell de Mur (Lleida). La recerca del cotxe atrapat va començar dilluns després d'un despreniment de terra a la carretera LV-9124 i es va reprendre ahir al matí, començant per comprovar l'estabilitat de la via amb geòlegs de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) i els Bombers de la Generalitat.

La principal hipòtesi, a l'espera de les proves forenses, és que les víctimes són els pares de l'alcalde de Sant Esteve de la Sarga, Jordi Navarra, ja que la documentació trobada per l'equip de rescat era d'ells i estava intacta i el cotxe era de la seva propietat. Després de la troballa, els cossos de les dues víctimes van ser traslladats a l'Institut de Medicina Legal de Lleida.

La carretera continua tallada en el punt on s'ha esfondrat una penya, ja que pedres de grans dimensions, que poden pesar més de 50.000 tones, ocupen uns 200 metres de la via i impedeixen el pas.