Els dos sanitaris jutjats per abusar d'una dona en un ambulància l'agost del 2015 a Barcelona van assegurar que els 15 minuts que el vehicle va estar aturat molt a prop de l'hospital Sagrat Cor, on la traslladaven, va ser perquè la van intentar convèncer-la que es visités al centre sanitari després que s'hagués desmaiat, mentre que ella insistia que volia anar a casa seva. Segons els sanitaris, com que no la van fer canviar d'opinió, la dona va acabar firmant l'alta voluntària i la van portar a casa, ja que els havia dit que no tenia diners per agafar un taxi i també per l'estat d'«embriaguesa» en què es trobava i l'hora que era, passades les dues de la matinada.

Per contra, la víctima va dir al judici que, quan va recuperar el coneixement després de desmaiar-se, es va trobar «tombada en una llitera, amb un penis introduït a la boca i un altre a la vagina». La dona va afirmar que els sanitaris la van obligar a firmar la renúncia a l'hospital abans de deixar-la sortir de l'ambulància i que la van traslladar a casa seva. També va assegurar que no anava èbria i que s'havia desmaiat perquè s'acabava de prendre una medicació forta per la fibromiàlgia i la fatiga crònica. La Fiscalia i l'acusació particular demanen set anys de presó per un delicte d'abusos sexuals, mentre que les defenses demanen una sentència absolutòria.

En el judici a la secció cinquena de l'Audiència de Barcelona, les defenses van assenyalar en les conclusions que no hi ha «versemblança» en el relat de la dona. Entre altres aspectes, van destacar el fet que proporcionés la seva adreça als sanitaris perquè l'acompanyessin a casa i van argumentar que no tindria sentit que els donés aquesta informació si l'havien agredit.

També van subratllar l'asseveració de la dona que hi havia hagut dues persones amb ella a l'ambulància durant el trajecte i que per tant hi havia d'haver un tercer que conduís el vehicle. Un dels dos sanitaris jutjats era el conductor de l'ambulància i en algun moment va haver de posar-se al volant.