Els Mossos investiguen les causes i autoria d'una petita deflagració ocorreguda la matinada de diumenge passat davant d'un concessionari de vehicles alemanys Mercedes-Benz a la Via Augusta de Barcelona, que va causar danys materials a la porta del local.

Segons van informar a Efe fonts policials, la deflagració, l'origen de la qual s'investiga, es va produir cap a la 1 de la matinada de diumenge passat al concessionari, de vehicles de gamma alta, sense que per ara hagi estat reivindicada.

La deflagració va produir danys materials de poca importància al concessionari, l'amo del qual no havia denunciat amenaces prèviament, segons les fonts.

No reivindicada

Els Mossos d'Esquadra intenten descobrir qui va causar la deflagració i la seva intencionalitat, ja que aquesta actuació no ha estat reivindicada i en el lloc no s'ha trobat cap pintada en contra del concessionari. Ahir a la tarda alguns mitjans de comunicació apuntaven a que l'atac podria tenir a veure amb alguna acció vinculada als CDRs, però la policia no es va manifestar en aquesta direcció.