Liz Castro va demanar la impugnació i la repetició de les eleccions de l'ANC arran de l'exclusió de les llistes d'Antonio Baños i altres candidats com Alexis Azuaje, Elisenda Romeu, Xavier Ludevid, Pere Camps, i tretze candidats més de representació territorial. «S'han de repetir perquè tothom pugui fer campanya i la gent pugui votar en consciència i a qui vulgui», va afirmar als micròfons de Rac1 la candidata més votada als comicis de fa dos anys, que acusa la Junta Electoral de l'ANC de «perjudicar» volgudament alguns candidats com Baños.

«Això va d'una Junta Electoral que inventa regles perquè no li agrada el Baños. No volia que passés com a mi. Una persona que hauria arreplegat molts vots, que després es manipulés perquè no guanyés la presidència», va reflexionar en veu alta Castro. Posteriorment, va matisar que «avui no és el dia de parlar d'impugnacions».

Ho va dir en un tuit després que en una entrevista a Rac1 la professora de Economia de la UB Elisenda Paluzie ha fet una crida a acabar amb la divisió de la campanya a les eleccions al secretariat nacional de l'ANC i no seguir amb la «polèmica».

En una entrevista a Catalunya Ràdio, la membre del secretariat més votada, amb 5.062 vots, ha assenyalat que no es va presentar a les eleccions del secretariat postulant-se com a presidenta, a diferència d'altres candidats. Aquest dissabte, es constituirà el nou secretariat format per 77 membres i els membres de l'òrgan hauran d'escollir el nou president.