L'empresari alemany que va intervenir en un col·loqui del Cercle de Directius de Parla Alemanya en el Cercle Eqüestre per afirmar que el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, hauria d'anar a la presó, va afirmar ahir que podria «fer un llibre» amb totes les crítiques que ha rebut per això des de llavors.

«Hi ha una campanya en contra de mi, la meva família i la meva empresa. La gent ha pintat el carrer on visc amb el llaç groc, han posat un text damunt del carrer «Estat català», van dir en mitjans socials que a la meva empresa l'eliminaran, que em posaran qualsevol problema per sobreviure a Espanya, que marxi al meu país... La veritat és que puc fer un llibre de tots aquests comentaris» ha assenyalat Karl Jakovi en declaracions a Antena 3 recollides per Europa Press.

«Moviment organitzat»

Aquest empresari va assegurar que les seves crítiques responen un moviment «sistemàtic i organitzat» pel qual a qualsevol que a Catalunya expressi «disconformitat amb els polítics actuals» se li diu que calli, que marxi o que no se'l vol.

Amb tot, va destacar que va rebre més de 12.000 correus electrònics des de la seva intervenció en el Cercle de Directius i «només 40» comporten crítiques.