Els Mossos d'Esquadra han alliberat aquest dimecres una dona que es trobava retinguda contra la seva voluntat en un pis de Salou, segons informen fonts de la policia catalana.

En l'operatiu, que segueix en marxa, s'han detingut tres homes per un delicte de detenció il·legal, un d'ells de 28 anys i nacionalitat espanyola. Agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) s'han desplaçat al domicili, situat al carrer Barcelona, després de rebre informació sobre la situació d'aquesta dona aquest mateix migdia, pels volts de les 13.05h. Ràpidament s'ha muntat el dispositiu policial amb diverses unitats i els agents han entrat, sense impediments rellevants, a l'habitatge, on han localitzat la dona, sana i estàlvia. Se li ha fet una primera atenció mèdica -presentava un quadre de crisi d'ansietat, però a simple vista, cap afectació remarcable- i ha estat traslladada a un hospital.

Hores d'ara es desconeix quant temps portava retinguda, en quines condicions, i la relació existent entre la dona i els detinguts -és a dir, si es podria tractar d'un cas de violència de gènere, en el supòsit que hi hagués lligams de parentiu o sentimentals.