Marta Ferrusola i Oriol Pujol han visitat aquest matí a l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, que es troba hospitalitzat des de fa uns dies a la clínica Sagrada Família afectat d'una pneumònia, encara que tots dos han dit que actualment "està bé".

La dona de Jordi Pujol ha assenyalat que el seu marit es troba "bé", mentre que el seu fill Oriol ha comentat que el passat dia 26 el seu pare es trobava "molt malament i com vivim davant de la clínica vam venir fins aquí i ja se'l van quedar, diagnosticat amb una pneumònia, de la que avui està millor".

La família considera que l'expresident català encara estarà ingressat a la clínica un o dos dies més.

També han donat a conèixer que avui, només despertar-se, ha demanat que li portessin el diari.

La dona de l'expresident i el seu fill han arribat a la clínica quan passaven uns minuts de les 11 caminant des de casa seva, situada a la Ronda del General Mitre, a poca distància del centre sanitari.

Jordi Pujol, de 87 anys, amb apareix ben poc en l'escena pública des que va confessar l'existència d'una herència familiar a Andorra, que no havien declarat a Hisenda, assumpte que investiga l'Audiència Nacional.

Per aquesta causa, el seu fill Jordi Pujol Ferrusola havia ingressat a la presó de Soto del Real d'on, precisament, va sortir el dia 27 passat després de dipositar una fiança de mig milió d'euros que li va imposar el jutge José de la Mata.