Més de cinc milions de catalans estan cridats a les urnes per votar aquest 21 de desembre en les eleccions catalanes més polèmiques fins avui. Aquest dijous, dia triat pel Govern després de l'aplicació de l'article 155, podràs seguir en directe des de la nostra web tot el relacionat amb les eleccions catalanes de 2017.

A partir de les vuit de la tarda t'oferir-vos també el recompte de vots en temps real perquè puguis conèixer què candidat ha guanyat a cada província.

La campanya electoral de les eleccions catalanes de 2017 ha estat marcada per la fractura de les forces independentistes i la situació d'alguns dels seus candidats (Oriol Junqueras a la presó i Carles Puigdemont a Brussel·les).

Tal com apunten les últimes enquestes de les eleccions catalanes d'aquest 21D, tant els independentistes, encapçalats per ERC, i els constitucionalistes, liderats per Inés Arrimadas, semblen estar empatats i enfrontats.

Els resultats de les eleccions catalanes, en directe

El dubte sobre qui governarà estarà més prop de resoldre's a les vuit de la tarda d'aquest dijous, quan tanquin els col·legis electorals. En aquest moment podràs conèixer al web i a temps real els resultats de les eleccions catalanes de 2017.