Puigdemont i els quatre consellers que són a Brussel·les, Toni Comín, Clara Ponsatí, Meritxell Serret i Lluís Puig, assisteixen a l'acte que han organitzat 200 alcaldes catalans a Brussel·les per denunciar la "persecució judicial i ideològica" contra el Govern i el poble català.

Fins a l'últim moment no s'ha confirmat la seva presència a l'acte que se celebra al Centre Cultural Bozar de la capital belga. Aquest migdia, els prop de 200 alcaldes catalans ja han demanat des de Brussel·les l'alliberament dels "presos polítics" des de davant de l'edifici de la Comissió Europea, on han desplegat una pancarta de protesta contra l'empresonament del Govern destituït pel govern espanyol.

Està previst que hi intervinguin la presidenta de l´AMI i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el president de l´ACM i alcalde de Premià de Mar Miquel Buch; l´alcalde de Sabadell, Maties Serracant; l´alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; l´alcalde d´Alella, Andreu Francisco i els eurodiputats Josep Maria Terricabras, Ramon Tremosa i Jordi Solé, també alcalde de Caldes de Montbui.