Una persona ha mort i una altra ha quedat ferida greu per cremades importants en l'incendi que afecta aquest dimecres al matí en un bloc de pisos a prop de la Ronda General Mitre de Barcelona, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, segons han indicat fonts de l'Ajuntament de la capital catalana. També, diverses persones més han hagut de ser ateses pel SEM per intoxicació de fum i crisis d'ansietat. El foc s'ha originat poc abans de les deu del matí en un 6è pis d'un edifici situat al carrer Saragossa, número 132, a tocar de la Ronda General Mitre. Les flames s'han estès a altres plantes i afecten tres pisos.

La Ronda General Mitre ha quedat tallada al trànsit des de la plaça Lesseps en sentit Llobregat. Fins al lloc de l'incendi s'hi ha desplaçat dotze dotacions dels Bombers de Barcelona, a més d'una desena d'efectius del SEM i la Guàrdia Urbana. El telèfon d'emergències 112 ha rebut un total de 64 trucades arran de l'incendi.

La Ronda General Mitre ha quedat tallada al trànsit des de la plaça Lesseps en sentit Llobregat. Fins al lloc de l'incendi s'hi ha desplaçat nou dotacions dels Bombers de Barcelona, a més dels efectius del SEM i la Guàrdia Urbana. El telèfon d'emergències 112 ha rebut un total de 64 trucades arran de l'incendi.