El Ministeri Fiscal va demanar per a les regidores de la CUP a l'Ajuntament de Barcelona María José Lecha i Maria Rovira una multa de 180 euros i indemnització de 245 per un delicte lleu de lesions arran de la denúncia d'un agent de la Guàrdia Urbana que les acusa d'agredir-lo durant una protesta. El fiscal va assegurar que, «encara que existeixen dues versions contradictòries», els informes mèdics, que han estat objectivats pel metge forense de la Ciutat de la Justícia, acrediten les lesions patides per l'agent de la Guàrdia Urbana i per això va sol·licitar la condemna segons l'article 147.2 del Codi Penal.

En aquest sentit, el fiscal va sol·licitar per a les dues regidores un mes de multa a sis euros diaris, per considerar que «no es poden saber les circumstàncies econòmiques de les investigades», el pagament de tots els costos processals i una indemnització de 245 euros per les lesions.

Per altra banda, l'acusació particular va demanar una pena total de 2.000 euros, 1.790 per responsabilitat civil i 210 de multa, mentre que l'acusació popular, representada per la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF), va sol·licitar una multa de 2.700 euros i la mesura d'allunyament durant 6 mesos. Segons l'acusació, Lecha i Rovira haurien agredit l'agent de la Guàrdia Urbana, amb puntades de peu a les cames i cops a l'abdomen i les costelles, durant una concentració de la CSIF davant la Ciutat de la Justícia per protestar contra l'exregidor de la CUP Josep Garganté.