La policia els va enxampar en un pis de Barcelona i va poder recuperar alguns dels objectes robats, com bicicletes, patinets elèctrics, aparells electrònics i diners en metàl·lic de diferents països,200 euros en efectiu, eines utilitzades habitualment en robatoris (potes de cabra, tornavisos de gran dimensió, malls i destrals) i multitud de begudes presumptament provinents de robatoris amb força a benzineres. . Els detinguts van passar a disposició judicial el 26 d'octubre i el jutge en va decretar llibertat amb càrrecs.

Els fets van tenir lloc el passat mes de setembre. Els detinguts, dos homes de nacionalitat bosniana de 37 i 21 anys, van entrar en pocs dies de diferència a una àrea de servei de la C-32, a Teià, a un basar xinès d'Alella i a dues benzineres d'Alella i Canet de Mar. En els robatoris actuaven amb dues persones més i feien servir sempre el mateix vehicle. El mateix grup també hauria robat diverses monedes d'or de dins d'un vehicle estacionat a l'aparcament d'un centre comercial centre comercial del Vallès.

Localitzats a Barcelona

Després de seguir la pista dels presumptes autors dels fets, els investigadors de l'Àrea d'Investigació Criminal els van localitzar en un pis de Barcelona, on es va fer una entrada i escorcoll gràcies a la qual es van poder recuperar diversos objectes presumptament provinents de robatoris.

Els investigadors no descarten fer noves detencions en els propers dies. En les setmanes vinents també es retornaran alguns dels objectes sostrets a ciutadans italians i alemanys que, segons es desprèn de la investigació, també van ser víctimes de robatoris d'aquest grup en les seves caravanes.