Un incendi va cremar de matinada un basar de 600 metres quadrats a Cunit i va causar dos intoxicats, dels quals un va haver de ser evacuat a l'hospital Sant Antoni Abat en estat menys greu. Fins al lloc dels fets es van desplaçar un total de set camions d'aigua, una autoescala automàtica i un vehicle lleuger de comandament dels Bombers, que van treballar tant en l'extinció de l'incendi com en la protecció dels habitatges adjacents.

Els Mossos d'Esquadra, que hi van desplaçar cinc patrulles, van desallotjar preventivament una cinquantena de persones, de les quals algunes van poder tornar al seu domicili, mentre altres van haver d'anar a casa de familiars i dues famílies van haver de ser reallotjades en un hotel. L'avís de l'incendi es va produir a un quart i cinc minuts de dues de la matinada.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar fins al lloc de l'incendi dues ambulàncies i va atendre dues persones afectades. Els Bombers van inspeccionar els edificis annexos, on van poder constatar diverses esquerdes. L'incendi ja està controlat, però a l'hora de tancar aquesta edició encara es treballava amb set vehicles remullant la zona, en la qual encara hi havia punts calents a l'interior.

Paral·lelament, un incendi es va declarar de matinada al tendal d'un pis situat als baixos d'un edifici de Cardedeu. El foc es va estendre després al menjador d'aquell pis i al tendal del pis superior, el primer, de manera que el bloc sencer va haver de ser evacuat. Finalment, el foc va quedar extingit cap a les quatre de la matinada, però vuit persones van haver de ser traslladades a l'hospital de Granollers per intoxicació de fum, dues d'elles menors. Després de ventilar les zones cremades, els veïns dels habitatges no afectats van poder tornar a casa.