Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, ha posat a la venda tres hospitals que són propietat de l'entitat financera i que el grup Quirónsalud té arrendats a les ciutats de Barcelona, Erandio (Biscaia) i Sant Sebastià. Aquests hospitals sumen un total de 85.000 metres quadrats i en ells desenvolupa actualment la seva activitat Quirónsalud, grup hospitalari que pertany des del 2016 a la firma alemanya Fresenius.

En un comunicat, Solvia va assegurar que aquesta operació «serà una de les de més volum el 2017» i està previst que es tanqui abans de finals d'any. L'entitat espera també que l'operació susciti l'interès dels inversors, ja que ha rebut diverses ofertes de grups nacionals i internacionals abans de posar els actius a la venda.

L'Hospital Quirón de Barcelona va ser construït el 2006 a la plaça Alfonso Comín, 7, a uns cinc quilòmetres del centre, i consta d'un total de 58.000 metres quadrats. El centre de Biscaia està situat a la localitat d'Erandio, a 10 quilòmetres del centre de Bilbao, i consta de 19.000 metres quadrats distribuïts en dos edificis. L'Hospital Quirón Sant Sebastià, de la seva banda, compta amb un complex de tres edificis, entre ells un antic palauet a només dos quilòmetres del centre de la ciutat, i uns 7.000 metres quadrats de superfície en total.