La Policia Nacional ha obert una investigació en relació a la intoxicació de dos germans, menors d'edat, produïda suposadament després d'ingerir "algunes llaminadures" a Benalmádena. Els fets van passar ahir dilluns, al voltant de les set de la tarda, a l'Avinguda de la Constitució, concretament en una zona pública davant del camp de futbol, ??han informat fonts d'Emergències 112 Andalusia. També hi ha un adult intoxicat.

Els dos menors tindrien 12 i 13 anys, respectivament, i podrien haver consumit llaminadures d'una bossa que van trobar al carrer, el que va provocar una intoxicació. Els funcionaris de la Policia Nacional han obert una investigació arran d'una compareixença al lloc de la Policia Local de Benalmádena.

Fonts policials van confirmar l'existència d'una investigació encara que, de moment, les indagacions estan a l'espera del resultat de les anàlisis de les llaminadures. Els petits han passat la nit a l'Hospital Matern Infantil de Màlaga, en concret han estat sota observació a Urgències Pediàtriques amb un estat estable de salut, tot i que ja haurien rebut l'alta, segons les mateixes fonts.

Fonts del 112 han explicat que al voltant de les 19.00 hores de dilluns passat van rebre una trucada després que tres persones resultessin intoxicades "després de consumir llaminadures d'una bossa que haurien trobat al carrer". Emergències 112 Andalusia va avisar la Policia Local i als serveis sanitaris, que es van ràpidament al lloc. Els tres afectats van ser traslladats a diversos centres hospitalaris, els menors a l'Matern Infantil de la capital i l'adult a un altre hospital. L'estat de salut d'aquest adult es desconeix, de moment.