Les 15 víctimes mortals dels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils han estat ja identificades i entre elles hi figuren sis ciutadans d'arreu de l'estat, a més de dos nens. Segons ha informat en roda de premsa el conseller de Justícia, Carles Mundó, entre les 15 víctimes es troben sis persones de nacionalitat espanyola, una d'elles amb doble nacionalitat espanyola i argentina.

Cinc de les víctimes espanyoles residien a diferents localitats de la província de Barcelona -Rubí (2), Barcelona, ??Vilafranca del Penedès i Sant Hipòlit de Voltregà, i una altra a Saragossa. Tres de les víctimes tenen nacionalitat italiana, dues portuguesa, un belga, una nord-americana, una canadenca i una doble nacionalitat australiana i britànica.

De les quinze víctimes, segons el conseller, deu han estat identificades a través de les empremtes dactilars-cinc mitjançant mostres d'ADN.

Nou dels cadàvers han estat ja retirats de l'Institut de Medicina Legal, on s'han realitzat les identificacions, i posats a disposició de les famílies o dels consolats per a la seva repatriació.