Els Mossos blindaran el Camp Nou i Montilivi aquest cap de setmana després dels atemptats de Barcelona i Cambrils (Baix Camp), per la qual cosa recomanen als aficionats que acudeixin amb antelació als estadis per superar els controls, en els que només es permetrà entrar amb casc i motxilles petites.

En declaracions als periodistes, el portaveu dels Mossos d'Esquadra, Albert Oliva, ha anunciat que, davant el debut de la lliga del FC Barcelona i del Girona en els seus respectius estadis, han dissenyat un dispositiu de seguretat que comptarà amb una més gran "visualització policial" en el perímetre dels estadis.

Oliva ha recomanat als aficionats que acudeixin al Camp Nou i a Montilivi amb la màxima antelació, ja que els estadis del FC Barcelona i del Girona obriran una hora i mitja abans -com és habitual-, per poder superar sense grans aglomeracions els controls d'accés.

El portaveu dels Mossos ha afirmat que els aficionats no tindran problema per accedir als estadis amb cascos, bosses i motxilles petites, que seran registrades, encara que ha advertit que les motxilles més grans i les maletes no estaran permeses.