Els treballadors d'Eulen a l'Aeroport de Barcelona-el Prat han rebutjat avui la proposta d'augment salarial de la Generalitat, assumida per l'empresa, i mantenen la convocatòria d'aturades parcials de divendres i diumenge i la vaga indefinida a partir de dilluns, dia 14.

A l'assemblea que s'ha celebrat entre les 11:00 i les 19:00 hores al Prat, la majoria dels vigilants de seguretat d'Eulen ha optat per seguir negociant amb l'empresa per aconseguir un increment salarial de 250 euros mensuals repartits en quinze pagues.

La proposta de la mediació de la Generalitat, que va acceptar la pròpia empresa, plantejava un complement salarial de 200 euros al mes en dotze pagues.

Els treballadors que han participat en l'assemblea també tenien sobre la taula dues opcions més d'augment salarial: una pujada de 200 euros mensuals en quinze pagues, proposta que, igual que la guanyadora, no s'havia negociat prèviament amb Eulen, i un complement de 350 euros al mes en quinze pagues, l'opció que fins avui havia defensat el comitè.