El Govern ha nomenat aquest dimarts Eric Hauck delegat del Govern a Croàcia. Nascut a Saarland (Alemanya) l’any 1968, Hauck va estudiar Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i té un màster en Direcció d’organitzacions esportives per l’Université Claude Bernard 1 de Lió (França). Fins a l’actualitat ha estat director de comunicació de la Fundació Princesa de Girona. El 2014 va ser cofundador a Barcelona de la seu local d’Impact Hub, el moviment més important a escala mundial en l’ecosistema dels espais de cocreació per a emprenedors socials.

Anteriorment, va dirigir la comunicació de la Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) (2008-2013), i de la Fundació Fòrum Universal de les Cultures (2004-2007). Del 1988 al 2002, va ser responsable de projectes del Comitè Olímpic Internacional a Lausanne (Suïssa), i de director de cooperació internacional de l’Ajuntament de Barcelona a Sarajevo (Bòsnia i Hercegovina), del 1995 al 1999.

Entre els anys 1988 i 1995, Hauck va ser cap de la secció d’Internacional al diari Avui exercint com a corresponsal diplomàtic per a l’Europa de l’Est durant la caiguda del Mur de Berlín. També reporter de guerra a Romania, la primera Guerra del Golf, Iraq, els Balcans i el final de l’Apartheid a Sudàfrica.