Tensió a la Mina per l'ocupació massiva de pisos de protecció social

14.07.2017 | 06:30

El Consorci del barri de la Mina va denunciar l'ocupació il·legal de fins a 40 pisos de protecció oficial des de dimarts passat a la nit, uns fets que van portar els Mossos d'Esquadra a desplegar un dispositiu de vigilància pel barri per evitar més ocupacions.

Segons van informar fonts policials, desenes de pisos públics dels carrers Anna Frank i Manuel Fernández Márquez, i la Rambla de la Mina han estat ocupats en les últimes tres nits, la qual cosa ha portat a una denúncia davant el jutjat del Consorci de la Mina, organisme que és titular d'aquests immobles.

Els Mossos han confirmat que la comissaria de Sant Adrià de Besòs va rebre la primera denúncia dimarts a la nit, després que alguns veïns pròxims als edificis ocupats informessin de la situació. En aquest sentit, la policia de la Generalitat està esperant la decisió que prengui el jutjat per actuar.

El Consorci, de la seva banda, ha informat que els pisos ocupats estaven buits, encara que a la disposició dels veïns del bloc Venus, un edifici del barri que es troba pendent de demolició o rehabilitació, alguns dels quals ja s'havien mudat als blocs de protecció oficial afectats per l'ocupació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema