Aquest dilluns a la matinada ha mort l'operari ferit a la deflagració que dimarts passat va haver en una benzinera de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), segons ha confirmat l'Ajuntament. L'home, de 27 anys, va patir cremades al 45% del cos i va ser traslladat en estat crític a l'Hospital de la Vall d'Hebron just després dels fets. L'accident també va provocar la mort a l'acte d'un altre treballador, de 43 anys. Els dos estaven reparant un dipòsit soterrat de la benzinera quan, per causes que encara s'estan investigant, es va produir una deflagració.

El responsable de la benzinera va relatar que els dos operaris havien estat treballant a les instal€lacions el dia abans de l'accident, on havien acudit per resoldre una petita pèrdua de pressió. En el moment dels fets, havien donat la incidència per resolta i estaven enllestint la feina.

L'endemà dels fets, l'home va garantir que el dipòsit on va haver la deflagració estava net de gas i carburant. També va explicar que feia poc més d'un any que la cambra comptava amb un segon revestiment de fibra de vidre i va assegurar que els certificats de seguretat eren vigents fins el 2026. El motiu de l'obra va ser avançar-se a una normativa de seguretat que entra en vigor el 2019, amb la qual és obligatori que els dipòsits tinguin doble paret.