El tècnic de Santpedor Pep Guardiola, actual preparador del Manchester City, ha assegurat aquest dijous que és un "honor molt gran" i un "privilegi" poder llegir el manifest de l'acte convocat per l'ANC, l'AMI i Òmnium de suport al Govern i el referèndum de diumenge que ve.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Guardiola ha elogiat l'expresident de la Generalitat Artur Mas i l'actual, Carles Puigdemont, perquè són "gent molt valenta i que se la juguen". "Només volem que la gent pugui votar, no vinc a demanar ni el sí ni el no, l'únic que podem fer és donar-li recolzament i estar al seu costat", ha comentat l'entrenador, que ha insistit que "l'únic" que es fa és demanar "exercir el dret a vot". "No estem fent res corrupte ni robant diners a la gent", ha afegit.

El de diumenge serà el primer acte públic de les entitats després de la convocatòria del referèndum aquest divendres al matí. La concentració se celebrarà davant les columnes de Puig i Cadafalch a Montjuïc a favor del referèndum i de suport al Govern, segons van explicat ahir.