Dues persones van morir i 22 van resultar ferides, 18 d'elles lleus i 4 de poca gravetat, en un accident en el qual es van veure implicats un cotxe i un minibús a la C-17, a l'altura de la Garriga. L'accident es va produir al punt quilomètric 33 de la C-17, just a l'interior del túnel de Figaró, on per causes que s'estan investigant van col·lidir els dos vehicles.

Les dues víctimes mortals anaven a l'interior del microbús, on hi hi havia 19 persones més. Tots ells tornaven d'una excursió a Prats de Molló. Arran de l'impacte van resultar ferides de poca gravetat quatre persones i 18 més van quedar ferides lleus. Els afectats van ser traslladats a l'hospital de Sant Pau, l'hospital del Mar, l'hospital Parc Taulí de Sabadell, l'hospital de Granollers i l'hospital de Mollet. La via es va tallar en els dos sentits de la marxa durant més d'una hora per facilitar les tasques dels efectius d'emergències.

Paral·lelament, set persones van resultar ferides de diversa consideració, una d'elles en estat crític, en un aparatós accident entre un cotxe sobreocupat i un taxi a la Diagonal de Barcelona. La conductora del turisme -una noia de 24 anys- va donar positiu en el test d'alcoholèmia. L'avís del sinistre es va rebre poc abans de les set del matí, quan un cotxe amb sis persones a bord va xocar frontalment i de forma violenta contra un taxi, ocupat només pel conductor. Es va haver de tallar el tronc central de la Diagonal durant gairebé dues hores.