La fiscalia va rebaixar a la meitat les penes de presó sol·licitades per a Fèlix Millet i Jordi Montull pel cas Palau i va demanar 14 anys i nou mesos per a Millet i 10 anys i 10 mesos per a Montull, davant dels 27 anys i mig que demanava inicialment, ja que ha tingut en compte l'atenuant «molt qualificat» de «confessió i de «disminució del dany».

A tots dos els demana 22 milions d'euros de multa pels delictes de tràfic d'influències, blanqueig de capitals, apropiació indeguda, falsedat documental i frau fiscal. Però la rebaixa més substancial és la petició per a Gemma Montull, exdirectora financera, a qui demanava 26 anys de presó i ara només li'n demana dos per apropiació indeguda i falsedat i un any més per blanqueig. Aquesta última pena la podrà substituir per 14.400 euros i 10 milions d'euros de multa. El ministeri públic ja no la considera coautora dels delictes del seu pare i de Millet, sinó només còmplice, i li ha retirat el delicte de frau fiscal.

Per justificar la seva substancial rebaixa, fruit d'un pacte amb els tres principals acusats, el fiscal va explicar que ha inclòs el delicte de malversació de fons públics dins del d'apropiació indeguda, en concurs amb falsedat documental, i va tenir en compte els atenuants de confessió, ja que van reconèixer haver-se quedat fons del Palau i que Ferrovial pagava diners a CDC, i de disminució del dany, ja que ja han pagat part del desfalc.

Per a Gemma Montull, que també va confessar, se l'ha considerat còmplice en comptes de coautora dels delictes del seu pare i de Millet, però només dels de blanqueig i falsedat, i no del de frau fiscal.

A Rosa Garicano, exdirectora general, li demanava nou anys i mig de presó i ara li demana tres anys i mig per apropiació indeguda, blanqueig i tràfic d'influències, a més de 12 milions d'euros de multa. A tots els imports cal sumar les indemnitzacions a l'Orfeó, la Fundació del Palau, el Consorci i l'Agència Tributària, que superen els 25 milions d'euros.

La fiscalia també demanava 7,5 anys de presó per a l'extresorer de CDC Daniel Osàcar, a qui acusa dels delictes de tràfic d'influències i de blanqueig de capitals en concurs amb un delicte continuat de falsedat documental, i demana una multa de 20 milions d'euros, pena que ha augmentat fins als vuit anys de presó. Per als dirigents de Ferrovial Pedro Buenaventura i Juan Elizaga reclama una pena de quatre anys i sis mesos de presó i 10 milions d'euros, i ara demana cinc anys de reclusió i la mateixa multa