Una jove de 26 anys va patir la nit de divendres a dissabte una agressió sexual quan tornava d'una festa a Hallbergmoos, a prop de l'aeroport de Munic, a Alemanya. Diversos mitjans apunten que la víctima és nascuda Barcelona i que la nit dels fets havia assistit a una festa a diversos companys de treball, segons ha indicat un portaveu de la policia del Nord d'Oberbayern. Quan tornava cap a la seva residència, va ser assaltada per sorpresa i agredida, i no va ser trobada fins unes hores més tard, pels volts de dos quarts de set del matí, quan va passar per la zona un home que estava practicant fúting. Ell va ser qui va alertar immediatament els equips d'emergència que van traslladar la noia a un centre hospitalari amb diverses ferides i amb símptomes d'hipotèrmia. La policia alemanya busca ara dos homes que haurien assetjant prèviament la víctima durant la festa a la que va assistir per esclarir si van tenir relació o no amb l'atac.

Segons detalla el rotatiu 'Süddeutsche Zeitung', la policia busca dos homes estrangers que, segons un testimoni, parlaven àrab i que tenien edats compreses entre els 20 i els 30 anys. Un fa uns 1,70 metres d'altura i és de complexió forta i durant la nit dels fets portava una samarreta blanca amb motius vermells. L'altre home és prim, amb barba de pocs dies i que lluïa una jaqueta negra.

Alguns testimonis apunten que els dos homes es van acostar a la noia fins al punt d'incomodar-la. Quan uns companys van anar a veure què passava, els dos homes van demanar disculpes i van marxar. Les informacions amb les que compten els investigadors apunten que l'agressió va tenir lloc entre la mitjanit i les dues de la matinada de dissabte.