Durant la tarda del diumenge 16 d´abril i tot el dilluns 17, en aquesta segona fase de la Setmana Santa, es desenvoluparà l´operació tornada. Es preveu que uns 620.000 vehicles retornin a Barcelona i la seva l´àrea d´influència. Amb l´objectiu de reduir les congestions i millorar al màxim la circulació als eixos que registraran més volum de circulació, s´han establert mesures especials de regulació del trànsit.

Així mateix, davant la previsió de complicacions viàries destacades per l´elevat volum de vehicles, el Servei Català de Trànsit demana als conductors que extremin la prudència i no abaixin la guàrdia al volant, tant en viatges llargs per vies principals com en trajectes curts en vies conegudes.

Retorn 2a fase: diumenge 16 d´abril

DIA

VIA

SENTIT

TRAM

TIPUS DE MESURA

DIUMENGE 16/04

Retorn 2a fase: dilluns 17 d´abril

DIA

VIA

SENTIT

TRAM

TIPUS DE MESURA

DILLUNS 17/04

Davant la previsió de complicacions viàries destacades per l´elevat volum de trànsit, l´SCT demana als conductors que extremin la prudència i no abaixin la guàrdia al volant, tant en viatges llargs per vies principals com en trajectes curts en vies conegudes. Cal tenir present que els desplaçaments locals poden ser tant o més perillosos que els moviments de llarg recorregut.