Una veïna de Sabadell va escoltar ahir a la nit cops i crits d'home que procedien de la càrrega d'un camió d'escombraries i va alertar l'escombriaire, que va parar la trituradora del vehicle i va descobrir entre les escombraries un home que estava sota els efectes de l'alcohol, encara que sa i estalvi.

La Policia Municipal de Sabadell ha informat avui que els fets es van produir poc abans de les 23.00 hores a la confluència dels carrers Duran i Sors amb el carrer del Sol.

El responsable de Medi Ambient del consistori va informar als agents que l'escombriaire va descobrir l'home, de 35 anys, entre les escombraries després que una ciutadana l'alertés que estava escoltant cops i crits que procedien de l'interior del camió.

L'escombriaire va parar la trituradora del vehicle, de càrrega lateral i amb premsa, i va buidar totes les escombraries de la caixa per poder treure a l'home que, segons sembla, es trobava en estat d'embriaguesa.

La Policia Municipal va tallar el carrer al trànsit mentre buidaven la càrrega del camió.

Es desconeix com va anar a parar l'home dins del camió, encara que la principal hipòtesi és que es va introduir ebri en un contenidor que, posteriorment, el camió de recollida d'escombraries va buidar.

La circulació per la zona es va reobrir cap a les 00.30 hores, després que els operaris de la neteja retiressin tota la brutícia que estava escampada al carrer.