Dues exsecretàries de Fèlix Millet i Jordi Montull han vinculat aquest dijous per primer cop als dos extresorers de CDC, Carles Torrent i Daniel Osàcar, amb Ferrovial i amb sobres de diners. Rosa Maria Roca, secretària de Montull va anotar dos cops el gener del 2008 que l'exdirector administratiu havia de trucar a Juan Elizaga, de Ferrovial, abans de parlar amb Osàcar. Per la seva banda, Maria Pilar Casanovas, secretària de Presidència, ha dit que en més d'una ocasió la secretària personal de Millet, Elisabeth Barberà anava a la caixa forta del Palau, on hi havia sobres amb molts diners, abans de les reunions de Carles Torrent amb l'expresident de l'entitat musical.

Rosa Maria Roca ha admès que va ser ella qui va elaborar el ja famós quadre on es vinculen cobraments amb pagaments a Ferrovial i a un tal 'Daniel', per ordre de Montull. Com havia fet en altres documents similars, Montull li donava les dades de viva veu o manuscrites, i ella ho passava a l'ordinador. Com han assegurat altres treballadors durant el judici, ella no va qüestionar les ordres mai i no sabia ben bé què significava aquell document ni qui era el tal 'Daniel'. Tampoc li sonava la Fundació Trias Fargas ni GPO.

Com s'ha evidenciat en moltes sessions, les secretàries de Millet i Montull documentaven totes les cartes, reunions i trucades que tenien els dos exmàxims dirigents del Palau. Així, en menys d'una setmana, a finals de gener del 2008, Osàcar va trucar almenys dos cops a Montull, i en l'anotació a l'agenda, Rosa Maria Roca va apuntar que abans de tornar la trucada a l'extresorer de CDC calia parlar amb Elizaga.

Per la seva banda, a Maria Pilar Casanovas, el fiscal li ha mostrat nombrosa documentació trobada al Palau on es parlava d'adjudicacions d'obres públiques com la Línia 9 del Metro, un pavelló poliesportiu a Sant Cugat del Vallès o una depuradora d'aigües a L'Escala (Alt Empordà). De fet, sobre aquesta obra, hi ha una carta de Millet a Torrent del setembre del 1999 on el primer li demana que s'adjudiqui "alguna obra" a Agroman, filial de Ferrovial. "Estem molt endarrerits i començo a tenir problemes" i li demana que faci "l'impossible per tal de solucionar aquest tema". "Perdona la meva insistència, però si no fos que estem quedant malament, no t'insistiria tant", conclou la carta al seu "amic Carles".

Sobre la comptabilitat del Palau, Casanovas ha explicat que ella no la portava, però sí veia molts sobres amb grans quantitats de bitllets guardats a la caixa forta de la planta de Presidència del Palau, situada en una cuina-office, i a la qual majoritàriament només accedia la secretària personal de Millet, Elisabeth Barberà, com ella mateixa va explicar. No obstant, Casanovas ha explicat que algun cop hi va poder accedir i veia normalment dos o tres sobres "gruixuts" amb molts diners dins, que teòricament eren particulars de Millet i servien per pagar despeses també privades de l'expresident. Tot i no saber exactament com arribaven els diners a la caixa, tampoc van sospitar que Millet pagués despeses familiars amb diners del Palau.

Justament, la secretària ha explicat que Torrent anava sovint al Palau per reunir-se amb Millet. Deixava el cotxe davant de la porta i demanava a algun conserge que li vigilés mentre estava reunit. Just abans d'algunes d'aquestes reunions, la secretària personal de Millet, Elisabeth Barberà, anava a la caixa forta de la Presidència del Palau.

D'altra banda, Maria Eugènia Morante, secretària de Montull, ha explicat que ella mai va sospitar que es paguessin despeses privades amb diners del Palau, tot i que no portava directament la facturació de l'entitat ni la comptabilitat. Aquesta administrativa ha dit que coneixia a Osàcar, Elizaga i Buenaventura, però no pas Jaume Camps ni Carles Torrent.

Per dilluns que ve està prevista la declaració de Jaume Camps, Àngel Colom i Esteve Escuer, de CDC, entre altres.