Un turisme en què viatjaven diverses persones, que van resultar il·leses, va caure ahir al matí per un forat que les fortes pluges havien causat en un carrer de Viladecavalls contigu a la via fèrria, la qual cosa va obligar a tallar durant quatre hores la R-4 de Terrassa a Manresa.

L'accident es va produir a les 11 del matí, quan el ferm del carrer Ferrocarril de Viladecavalls va cedir, en principi a causa de la gran quantitat de pluja acumulada, i va engolir a un turisme que circulava per la zona. Els Bombers de la Generalitat van rescatar al conductor i als ocupants del vehicle que havien quedat atrapats en el forat -de diversos metres d'amplada i de profunditat- que van sortir il·lesos de l'accident.

A l'observar que el forat podria afectar l'estabilitat de la línia ferroviària contigua, Renfe -a instàncies dels Bombers- va suspendre el servei ferroviari entre les estacions de Terrassa i Manresa entre les 11h i les 15h.

Talls elèctrics a Lleida

D'altra banda, i també en relació a les tempestes de les darreres hores, el temporal de neu que ha passat per les comarques interiors de Catalunya va deixar sense subministrament elèctric abonatsde diverses poblacions de la Segarra, la Noguera i el Pallars Jussà. Segons va informar Protecció Civil a Guissona, eren 3.081 els abonats afectats. La companyia Endesa també va informar de problemes de subministrament a Artesa de Segre, Agramunt, Ponts i Tremp.