Un home de 46 anys ha mort aquest divendres a la matinada després de llançar-se per la finestra mentre s'incendiava seu pis, situat en una cinquena planta de l'avinguda Europa 105 de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), han informat els Bombers de la Generalitat aquest divendres.

Els bombers han rebut l'avís a les 2.00 hores i han mobilitzat vuit dotacions, que han donat el foc per controlat a les 2.43 hores i extingit a les 4.58.

El foc, les causes del qual s'estan investigant, ha destruït totalment la cinquena planta d'un edifici de 13, i les flames s'han propagant per la façana i han afectat les finestres dels habitatges de la sisena i setena planta. L'aigua de l'extinció ha afectat el pis inferior --el quart-- i ha calgut reallotjar els veïns d'aquest habitatge a causa d'una afectació estructural al sostre.

Com a mesura preventiva s'ha desallotjat 45 persones mentre els bombers s'extingien l'incendi, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (Sem), que ha desplaçat cinc unitats, ha atès a deu persones, de les quals sis han estat traslladades a centres sanitaris per intoxicació a causa del fum.

Quatre d'elles han ingressat a l'Hospital de Bellvitge, a l'Hospitalet, i dos ho han fet a l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.