El portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, va augurar que Artur Mas acabarà com Jordi Pujol, que va renunciar al seu títol de president honorari de la Generalitat i a l'oficina d'expresident, i li va demanar que assumeixi «responsabilitats polítiques» pels casos Palau i 3%.

El portaveu de Ciutadans va destacar que Mas ha de «respondre políticament» per les declaracions dels testimonis del cas Palau que «acusen directament CDC de beneficiar-se del 3 o del 4% de comissions per obres públiques», finançament irregular que, segons el seu parer, també s'està fent evident en el cas 3% que s'instrueix al Vendrell.

«CDC ha estat substituïda pel PDeCAT. Hi ha un nexe d'unió que és la presidència d'Artur Mas i ha d'assumir les responsabilitats polítiques que es deriven», va assenyalar Carrizosa, que veu lògic que s'acabi produint també la imputació de l'exconseller de Justícia i exsecretari del Govern Germà Gordó.

Segons la seva opinió, les declaracions de Fèlix Millet i Jordi Montull en el cas Palau demostren a més que «no es tracta d'una conspiració contra Catalunya perquè són la seva pròpia gent la que involucra Mas i Gordó».

Carrizosa va fer referència també al judici que comença avui a l'Audiència Nacional pel cas Pretòria, i va assenyalar que «ja vam explicar que aquest seria un any molt calent judicialment per a CDC».