El Tribunal Suprem va condemnar a l'editora del diari digital «El Triangle» per haver publicat la gravació d'una conversa que va mantenir la dirigent del PP català, Alicia Sánchez Camacho, amb l'exparella d'un fill de Jordi Pujol en un restaurant de Barcelona.

«El Triangle» va publicar un link que contenia l'àudio amb la conversa gravada que va mantenir la demandant amb l'exparella d'un fill de Jordi Pujol en un restaurant de Barcelona. L'enregistrament es va obtenir amb un aparell d'escolta camuflat i la conversa es va desenvolupar en un reservat privat del restaurant. L'Audiència Provincial de Barcelona va condemnar al diari digital en protecció del dret l'honor, la intimitat personal i la pròpia imatge de Camacho a indemnitzar amb 20.000 euros a l'afectada, una sentència que ara ha confirmat l'alt tribunal.

Desestimat recurs de cassació

Així, la Sala Primera del Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat per Editorial de Periodistes S.L. perquè va apreciar intromissió en el dret a la intimitat de Sánchez-Camacho.

El Suprem entén que l'obtenció d'informació per enregistrament pot no ser il·legítima si resulta proporcionada a l'interès públic dels drets registrats, ja que no s'ha de descartar que mitjançant aquest procediment es descobreixin casos de corrupció política o econòmica al més alt nivell que hagin de ser coneguts i transmesos a l'opinió pública amb la contundència inherent a l'enregistrament de la veu.