El Tribunal Suprem ha condemnat l'empresa editora del diari digital 'El Triangle' a pagar 20.000 euros a la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, per haver publicat, el juliol del 2013, la gravació íntegra de la conversa que va mantenir amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, en un dinar tres anys abans al restaurant La Camarga de Barcelona. Un jutjat de Barcelona va donar la raó al digital, però l'Audiència va revocar l'absolució i va condemnar-lo a una indemnització de 20.000 euros que ara el Suprem confirma, en contra del criteri de la fiscalia, en considerar que la conversa es va gravar de forma il·legal, amb un micròfon amagat, en un reservat d'un restaurant i a més incloïa aspectes de la vida personal de les dues comensals que no tenien cap interès públic.

El ple de la Sala Primera del Suprem entén que la decisió adoptada per l'Audiència no contradiu la seva pròpia doctrina jurisprudencial. Si bé l'obtenció d'informació per enregistrament pot no ser il·legítima si resulta proporcionada a l'interès públic dels drets registrats, ja que no s'ha de descartar que mitjançant aquest procediment es descobreixin casos de corrupció política o econòmica al més alt nivell que hagin de ser coneguts i transmesos a l'opinió pública amb la contundència inherent a l'enregistrament de la veu, en el cas de La Camarga, el que podia ser d'interès públic per tractar-se de casos de corrupció política o econòmica es trobava ja publicat i no es tractava de la difusió de talls sobre el gravat amb aquest contingut, sinó de la difusió de l'àudio íntegre de la conversa, en la qual afloraven qüestions cenyides a l'àmbit propi i personal que no tenen rellevància per a l'interès general i sobre les quals no té prevalença el dret d'informació.

Un altre jutjat ja va obligar El Triangle a retirar l'enllaç a la gravació tres dies després de ser publicat. De fet, l'Audiència i el Suprem concreten la indemnització tenint en compte l'espectacular creixement de visites a la web del diari gràcies a la publicació de la gravació, ja que va passar de 15.000 o 20.000 usuaris a la setmana a més de 80.000. En el seu recurs, el diari i la fiscalia recordaven que Sánchez-Camacho havia arribat a un acord civil amb els encarregats de la gravació, l'agència de detectius Método 3, per no demandar-los, però el Suprem considera que això no fa que la gravació pugui ser publicada.