ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra han hagut d'abatre a trets aquest dimarts al migdia a Barcelona un gos de raça perillosa descontrolat que ha mossegat nou persones, la propietària entre elles. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts d'una a l'àrea limítrof entre Barcelona i l'Hospitalet, a Collblanc.

La policia ha enviat efectius de la unitat de Medi Ambient amb llaços de contenció, però l'animal, una barreja de pastor alemany i pitbull segons han explicat els Mossos, estava molt nerviós i no ha estat possible retenir-lo. L'animal s'ha anat movent mentre els cossos d'emergència intentaven aturar-lo i ha arribat fins a la zona de les Corts, prop de la una del migdia. La proximitat amb un col·legi i amb l'hora de sortida dels alumnes ha fet decidir els agents a abatre el gos de diversos trets.

Pel que fa a les persones que han rebut mossegades de l'animal, tres d'elles, una de les quals la propietària, han hagut de ser ateses a centres hospitalaris. Han estat traslladades en ambulàncies convencionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), dues a l'Hospital Clínic i una altra al Sagrat Cor. Des del SEM s'indica que les lesions no eren de gravetat.

Cal destacar que una de les persones que ha estat mossegada per l'animal és un agent de la unitat de Medi Ambient dels Mossos d'esquadra, que ha patit l'atac mentre intentava retenir el gos.