El president del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, va dir ahir que el govern municipal de l'alcaldessa Ada Colau "demana els permisos a la Sagrada Família o al CIE", però "no segueix els mateixos criteris amb els okupes de Can Vies o els manters".

Fernández va lamentar que "l'acarnissament i la gesticulació de Colau ha arribat a la Sagrada Família", en al·lusió a la polèmica suscitada per la possibilitat que l'ajuntament reclami a la Junta del Patronat de la basílica barcelonina el pagament de la llicència d'obra. Alberto Fernández, que va participar ahir a l'Escola de tardor del Partit Popular Català que se celebra aquest cap de setmana a Cambrils, va assenyalar en un comunicat que Ada Colau "busca la bronca permanent i no compleix amb les seves obligacions d'alcaldessa, que són treballar per construir Barcelona".

El líder popular a Barcelona va afegir que Colau "guarda silenci sobre aquells equipaments públics que no tenen llicència" a la capital catalana, que van "des d'instal·lacions esportives a altres equipaments que podrien no tenir l'autorització municipal".