Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per vendre marihuana des del seu pis de Puigcerdà. La policia va tenir coneixement d'un possible punt de venda de droga situat a la baixada de Ca l'Andran i van fer tasques de vigilància. Llavors, van poder comprovar que bona part dels compradors eren menors d'edat. La policia va esbrinar que al pis estaven empadronats el detingut -un home de 43 anys, nacionalitat espanyola i veí del municipi- i la seva mare, de 62 anys. Un cop els van localitzar, van entrar al domicili i van trobar 1,4 quilos de marihuana (valorats en 7.900 euros) i diversos utensilis per preparar la droga i vendre-la per dosis. Els mossos van detenir l'home de 43 anys, que té nombrosos antecedents- i van investigar la mare també per un delicte contra la salut pública.

La detenció es va produir el 15 de setembre a la capital de la Cerdanya. Els mossos havien iniciat una investigació a principis de juliol quan van saber que hi podria haver un punt de venda de marihuana des d'un domicili situat a la baixada de Ca l'Andran de Puigcerdà.

Durant els dispositius de vigilància, els agents van comprovar que bona part dels compradors que anaven a l'immoble eren menors d'edat. Un cop constatat el delicte, els agents van esbrinar que al domicili hi havia empadronats mare i fill, els quals podrien ser els venedors.

Finalment, el matí del 15 de setembre els mossos van localitzar i detenir el principal sospitós. Per la tarda es va realitzar una entrada i registre al domicili on es va localitzar prop d'1,4 quilos de marihuana, una balança de precisió i bossetes per embolcallar la droga. La droga intervinguda està valorada en 7.900 euros.

El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el 16 de setembre a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà. La mare va quedar citada després de declarar com a investigada a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.