Un terratrèmol de magnitud 3,2 en l'escala de Richter va resultar àmpliament percebut a les comarques de Barcelona, sobretot al Vallès Occidental, on va tenir el seu epicentre, sense que s'hagin produït danys personals o materials.

Segons va informar l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), el sisme es va produir a les 21.31 hores de la nit de dissabte a una profunditat de 10 quilòmetres entre els municipis de Mura, Vacarisses i Terrassa, a uns 30 quilòmetres al nord de Barcelona. El ICGC va informar que el terratrèmol "va ser àmpliament percebut" pels habitants de les comarques de Barcelona, especialment els més propers a l'epicentre, encara que no va causar cap tipus de dany ni material ni tampoc personal.

Un gran nombre de veïns de les localitats de Sabadell, Matadepera, Castellar del Vallès, Manresa, Montgat i Caldes de Montbui van trucar al telèfon d'emergències 112 en notar la sacsejada terrestre que es va produïr. Segons el ICGC, el sisme d'aquesta nit va poder ser percebut per la població a les comarques del Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme, Baix Llobregat, Bages i també al ?Moianès.