El cas d'un home que ha matat la directora d'un banc aquest matí de dimarts a Barcelona i que posteriorment ha perdut la vida en tirar-se d'un pont a l'avinguda General Mitre i ser atropellat per un autobús s'amplia ara amb la investigació per part dels Mossos d'un segon homicidi que atribueixen al mateix agressor. Es tracta de la mort d'un home que s'ha trobat en un pis de Sarrià.

Els indicis que han trobat els investigadors dels Mossos d´Esquadra a l´indret on ha aparegut el cos de la segona víctima apunten que l'agressor és el mateix. Es dóna el cas que el presumpte autor dels dos homicidis és un home de 48 anys, veí de la capital catalana, que després d´apunyalar la dona ha fugit del lloc en moto fins a l´avinguda General Mitre, des d´on ha saltat per un pont i ha estat atropellat posteriorment per un autobús. L´home ha mort després a l´hospital Vall d´Hebron.

En un comunicat els Mossos han explicat que cap a dos quarts de dotze del migdia han tingut coneixement que un home havia agredit greument amb una arma blanca la directora d´una entitat bancària al carrer Ganduxer de Barcelona, i després havia fugit en moto del lloc dels fets. Poc després, l´agressor s´ha llençat des d´un pont de l´avinguda General Mitre i ha estat atropellat per un autobús. L´home ha estat traslladat a l´hospital Vall d´Hebron i ha mort més tard.

La dona ha mort a l'hospital Clínic

Pel que fa a la víctima, la dona també ha estat traslladada en estat molt greu a l´hospital Clínic i ha mort unes hores més tard. En un principi la policia no descartava cap hipòtesi sobre el perquè dels fets, però més tard s´ha començat a descartar que es pogués tractar d´un intent de robatori.

Després d´això, cap a les dues del migdia els Mossos han estat requerits perquè en un domicili del carrer Johann Sebastian Bach, al districte de Sarrià-Sant Gervarsi, s´havia localitzat el cos sense vida d´un home amb signes de violència. Segons ha pogut saber l´ACN, l´avís l´ha donat el propietari del pis.

L'home assassinat formava part del personal d'un edifici residencial

Treballadors del personal de servei de la zona han apuntat que cap a les deu del matí ja hi ha hagut els primers indicis que en aquest domicili, situat en un barri on la majoria d´edificis tenen porter i personal de servei, hi havia una persona morta. La víctima seria, de fet, personal de servei del mateix domicili on ha estat trobada morta, segons ha pogut saber l´ACN. Fonts properes al cas han indicat que l´home era de nacionalitat filipina.

Un cop al lloc dels fets, els investigadors dels Mossos d´Esquadra han trobat indicis que apunten que l´autor d´aquest homicidi seria el mateix que ha comès l´agressió mortal a la directora de l´entitat bancària. Agents de l´Àrea d´Investigació Criminal de Barcelona s´han fet càrrec de la investigació. La jutgessa del cas ha decretat el secret d´actuacions.